Saturday, February 12, 2011

tahniah ummi kemn!!

new entri kali ni nak wish tahniah kepada kemn (now dah ade gelaran ummi maybe.kan kemn?) kerana dah melahirkan seorang putera yg sgt comel+gebu+putih mlepak+sehat pada 9 feb 2011 (9 feb kan kemn?) jam 7.10pm dengan berat 3.1kg dengan kaedah ceaserian..diberi nama  
Muhammad Hadif Akhtar b Mohd Yusri.

http://www.emocutez.com
(pelok hadif)

tahniah daripada amah & husband for u & rocky!
mudah-mudahan kalian akan bertambah ceria,sihat & murah rezeki dengan kehadiran hadif!
selamat berpantang & selamat menjadi ibu yg mithali kepada kemn.
since sekolah lagi kemn ni ade sifat keibuan.
kalo kwn2 yg lain fikir macam budak2,tapi kemn ni fikir mcm akak2.
nanti boleh la kami2 ni mintak tips2 yg berguna!
hahaha


p/s:nanti boley la pinjam hadif satu malam bawak tido..manetau turn kami pulak.haha
http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. ctk dowh blog ko amah..mn dpt layout nie?

    ReplyDelete
  2. tu atas intan ade link die.ko try la klik. :D

    ReplyDelete